tiistai 6. tammikuuta 2009

Kymijärven ympäri, @trip reittikartta kuvilla

Lenkki suuntautui Kymijärven kiertoon. Mukaan reppuun laitoin myLOGGERin ja kameran.

Kaupunkisiirtymän jälkeen pääsin Kymijärven pohjoispuolen poluille, jotka olivat hyvin ajettavassa kunnossa kiitos viime aikojen pakkasten. Lunta oli rannan poluilla kohtuullisen vähän. Sudenniemen kierretyäni ajelin Koiskalantielle ja kohti Villähdettä. Koiskalantieltä poikkesin hetkeksi polulle mutta edessä oli paluu maantielle. Siirtymä venyi liian pitkäksi ja ajoin turhan lenkin, kuten alla olevista kartoista voi nähdä.

Seuraavana oli Kymijärven eteläpuolen kivikkopolku. Lumi teki siitä helpohkon ajaa, vaikka jalkautua piti pari kertaa. Sitten vielä viimeinen polkurypistys. Alku oli vielä helpohkoa ja kovapohjaista polkua, pari sillan ylitystä. Polun jälkimmäinen puolikas oli hieman haastava koska lumi oli peittänyt sen eivätkä kävelijät olleet tampanneet sitä. Sulan aikaan hyvin kostea loppuosa ja muutamat ojat olivat jäässä. Enää siirtymä Kariston kautta.

Kotiin tullessa kuvien lataaminen koneelle ja pienennys nettiin sopiviksi. myLOGGERista reitin tiedot ja kuvat @trip ohjelmaan ja ohjelmasta nettipalveluun. Ohjelma osaa laittaa kuvat automaattisesti reitille.

Reittiä kuvineen pääset katsomaan tästä. Reitin katsominen 3D View:nä taitaa vaatia koneelle asennetun Google Earthin, eikä tarjoa sen parempaa näkymää reitistä.

@trip ohjelmasta saa myLOGGERin reittitiedon ulos .gpx muodossa, joten sen tallentaminen esimerkiksi SportTracks ohjelmaan on mahdollista. Alla SportTracks ohjelmasta tannettu kuva ajetusta lenkistä.

Ei kommentteja: