sunnuntai 23. syyskuuta 2007

Finlandia-maastopyöräily 2007 kuvia

Finlandian reitin varrelta kertyi enemmän ja pääosin vähemmän onnistuneita otoksia, joista muutama poiminta alla. Loput ovat katseltavissa web-albumista. Klikkaamalla kuvaa näet sen suurempana albumissa.

Tarkoitus oli kuvata muutamasta paikasta reitin varrelta ja päätyä Messilään ottamaan viimeiset kuvat maaliin tulevista kilpailijoista. Messilään asti en koskaan päässyt (tai viitsinyt ajaa), koska toisesta klossista irtosi ruuvi hukkuen saman tien jonkun matkaa Tapanilan jälkeen. Maastossa "yksijalkaisena" ajaminen ei ole kovin mukavaa ja lisäksi olisi pitänyt ajaa Messilästä poiskin, tosin kestopäällystettä pitkin.

Selitykset sikseen ja niitä kuvia.









Kaikki kuvat täällä.

Kuvateksteissä on kilpailijoiden numerot, voit siis hakea omallasi. Haku löytyy albumin oikeasta yläkulmasta. Valitse ensin hakukentän vieressä olevasta alaspäin osoittavasta nuolesta "Käyttäjän Fillari galleria", kirjoita sen jälkeen oma kilpailunumerosi (tai kaverin) kenttään ja klikkaa "Etsi kuvia".

Kilpailun 70 kilometrin matkan voittoon ajoi Kimmo Kananen, lisää ess.fi. Kilpailun täydelliset tulokset löytyvät (aikanaan) TWD:n Finlandia-maastopyöräily sivuilta.

Tulihan sitä tältäkin reissulta taas jokunen kilometri.

Matka: 19,47 km
Aika: 1.25.26
Keskinopeus: 13,6 km/h
Keskisyke: -
Huippunopeus: 38 km/h

Kokonaismatka 21.8.2007 alkaen: 408,98 km

Ei kommentteja: